Читај ми!

Хапшење због утаје пореза

Због сумње да су утајили порез у износу од више од 130 милиона динара, ухапшени заступник и менаџер дискотеке "Студио" у Нишу.

Нишка полиција ухапсила је заступника и менаџера дискотеке "Студио" у Нишу, због сумње да су у последње четири године утајили порез у износу од више од 130 милиона динара.

Ухапшени су заступник Привредног субјекта дискотека "Студио" Весна А. (38) и менаџер те дискотеке Милун М. (31), обоје из Ниша.

Полиција их сумњичи да од септембра 2009. до јуна 2013. године примљени пазар од наплате угоститељских услуга нису у целости уплаћивали на жиро рачун, а да су евидентирали само новац који је уплаћен.

Полиција, такође, сумња да су у истом периоду примили у радни однос неутврђен број људи за разне послове, којима су плату исплаћивали у готовини, без евидентирања у пословним књигама и без пријаве за обавезно социјално осигурање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи