Читај ми!

Ухапшен лажни лекар из Јагодине

Јагодинска полиција ухапсила Виктора Н. због сумње да је варао грађане на територијама више општина представљајући се као лекар и да су његове жртве углавном породице деце са тешким облицима хендикепа. Терети се да је потпуно излечење гарантовао уз оперативне захвате у Доминиканској Републици.

Полицијска управа у Јагодини саопштила је да је ухапшем Виктор Н. (40) из Јагодине, који је, лажно се престављајуући као лекар, пружао медицинску помоћ грађанима Јагодине, Ниша, Зајечара, Вршца, Ћуприје и Баточине.

Виктор Н. је, уз кривичну пријаву, због основане сумње да је извршио кривично дело преваре, спроведен истражном судији Основног суда у Јагодини.

"Постоје основане сумње да је Виктор Н. у периоду од 2007. године до момента лишења слободе, грађанима Јагодине, Ниша, Зајечара, Вршца, Ћуприје и Баточине пружао неадекватну медицинску помоћ, лажно се представљаући као лекар. Он се терети да је потпуно излечење гарантовао уз оперативне захвате у Доминиканској Републици", наведено је у саопштењу.

Оштећене су углавном породице деце са тешким облицима хендикепа, наводи се у саопштењу и додаје да је "осумњичени од грађана, за пружену помоћ, тражио новац.

Пошто се сумња да оштећених има више него што је досадашњим радом утврђено, полиција позива грађане који на фотографији препознају осумњиченог, да се јаве најближој Полицијској станици, ПУ у Јагодини на број телефона (035) 201-100 или на број 192.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи