Читај ми!

Инцидент у Ваљеву

Запаљен аутомобил у власништву помоћника градоначелника Ваљева Драгољуба Крстића, потврђено локалним медијима у полицији.

Аутомобил у власништву помоћника ваљевског градоначелника Драгољуба Крстића запаљен је прошле ноћи, потврђено је локалним медијима у полицији.

Непознати починиоци су бензином полили и запалили аутомобил "голф 2", који се води на Крстићеву супругу, а био је паркиран у Шабачкој улици испред њихове породичне куће.

Возило је делимично изгорело, а полиција је обавила увиђај и настоји да открије починиоце.

Крстић је у марту поднео оставку на место заменика градоначелника како би избегао смену после притиска јавности због незаконите одлуке да одузме службену "шкоду октавију" Апотекарској установи у Ваљеву.

Он је 1. јула, одлуком градоначелника Станка Терзића из Социјалистичке партије Србије (СПС), именован за помоћника градоначелника пошто је у међувремену напустио Удружење грађана "Победа" са чије је листе изабран за заменика градоначелника.

Два одборника "Победе" сада подржавају СПС, док је њих шест прешло у Српску напредну странку.

Против Драгољуба Крстића се пред Основним судом у Ваљеву води кривични поступак по приватној тужби за увреду, коју је против њега поднела уредница регионалног Радио Патка Дарија Ранковић.

Крстић се на једној од седница градског парламента крајем 2012. новинарки обратио речима: "Марш напоље, олошу један", преноси Бета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи