Читај ми!

Тело бебе пронађено на сметлишту

Пронађено тело бебе женског пола на сметлишту у селу Кошутово, у јужном делу Косовске Митровице.

На сметлишту у селу Кошутово у јужном делу Косовске Митровице око осам часова пронађена је беба без знакова живота, саопштено је из косовске полиције.

Бебу женског пола пронашла су деца која су на сметлишту трагала за старим гвожђем, а тело бебе је послато на Институт за судску медицину у Приштини где ће бити обављена обдукција, наводи се у полицијском саопштењу.

Након пријаве грађана да се на сметлишту налази беба, на лице места су стигли регионални полицијски истражитељи, криминалистички техничари и тужилац из Косовске Митровице.

Полиција за сада нема сазнања о особи која је оставила бебу женског пола на локацији где се одлаже смеће и о овом случају се чека на званичан извештај вештака, додаје се у саопштењу косовске полиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи