Ухапшен због производње и продаје дроге

Полиција ухапсила Д.А. (35) из Вршца због сумње да је неовлашћено производио и продавао опојне дроге.

Одељење за сузбијање кријумчарења наркотика, у сарадњи са Интервентном јединицом ПУ за град Београд, ухапсили су Д.А. (35) из Вршца.

Ухапшени се сумњичи да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштено је из МУП-а.

Приликом претреса изнајмљеног стана, који је осумњичени користио на Новом Београду, пронађено је килограм марихуане и 54 грама хероина.

Полицијска управа Панчево раније је расписала потрагу за Д.А. због извршења кривичног дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, односно због умешаности у кријумчарење већих количина синтетичких дрога.

Осумњиченом је одређена мера задржавања у трајању од 48 сати и уз кривичну пријаву ће бити приведен дежурном истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи