Читај ми!

Погинуо рудар код Соко Бање

Рудар Слободан Динић из Дугог поља код Соко Бање погинуо у јами рудника "Соко" у Читлуку приликом обрушавања угља из откопа.

У руднику мрког угља "Соко" у Читлуку код Соко Бање погинуо је 49-годишњи Слободан Динић из Дугог поља код Соко Бање.

Несрећа се догодила синоћ око 19.30 часова. Ресорно министарство је саопштило да је након минирања угља, Динић ушао у откоп да би извршио окуцавање и обарање лабавих комада угља, како би се могло извршити сигурно бушење и минирање у откопу.

У откопној комори дошло је до изненадног одвајања и пада угља. Радника је, наводи се у саопштењу, при покушају да изађе из откопне коморе, сустигао одвојени угаљ на самом улазу у откопну комору, када је рудар страдао.

Увиђај су извршили истражни судија Основног суда у Зајечару и рударски инспектор Министарства рударства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи