Читај ми!

Пожар код Чачка, једна особа погинула

Мушкарац стар 80 година погинуо у пожару код Чачка. Ватрогасци су угасили пожар који је захватио три хектара ниског растиња.

Једна особа је настрадала у пожару у чачанском насељу Топалово брдо. У полицији је потврђено да је реч о осамдесетогодишњаку из тог насеља.

Око 16 часова  ватрогасци су почели да гасе пожар који је захватио око три хектара ниског растиња и сасушене траве и пронашли тело, највероватније особе која је палила то растиње.

После непуна непуна два сата пожар је угашен.

Ватрогасци су у Чачку током дана имали четири интервенције, па се апелује на грађане да воде рачуна, како би се смањио ризик од пожара.

И градоначелник Чачка Војислав Илић позвао је грађане да не пале ватру на отвореном, како би се спречиле овакве несреће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи