Читај ми!

Расветљена пуцњава у центру Крагујевца

Ухапшени виновници пуцњаве у центру Крагујевца у којој је пре скоро месец дана рањена случајна пролазница.

Крагујевачка полиција ухапсила је Вук Т. (24) из Крагујевца на граничном прелазу са Црном Гором, због сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у покушају.



Сумња се да је ухапшени 21. јуна ове године у центру Крагујевцу из ватреног оружја испалио више хитаца на путнички аутомобил и ранио случајну пролазницу Сару Ђ. (22), наневши још тешку повреду ноге.

У аутомобилу на који је пуцано, између осталих налазио се Стефан Ј. (25) из Крагујевца, кога је полиција ухапсила пре неколико дана због сумње да је извршио више кривичних дела.

Вук Т. биће задржан до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити спроведен истражном судији Вишег суда у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи