Читај ми!

Спречен шверц оружја код Прешева

На граничном прелазу "Прешево" спречен шверц једног ловачког карабина и једног револвера. Оружје пронађено у аутомобилу немачке регистрације којим је управљао турски држављанин.

Цариници на граничном прелазу "Прешево" спречили су шверц једног ловачког карабина и једног револвера, саопштила је Управа Царина Србије.

Како се наводи, то оружје је откривено у аутомобилу марке "мерцедес" немачких регистрацијских ознака, којим је управљао турски држављанин.

На питање царинског службеника да ли има нешто да пријави, путник је одговорио да нема, али је, како се истиче, врло брзо установљено да се на задњем седишту налазе ловачки карабин "винчестер магнум" марке "сејвер" и револвер "смит енд весон".

Цариници су у мерцедесу пронашли и кесу са муницијом, односно 57 празних и 30 пуних патрона за пиштољ калибра 44 "ремингтон магнум", осам заштитних патрона који служе за затварање ударних игала код ватреног оружја, 43 празна патрона и 10 пуних за карабин "винчестер магнум".

Против путника је поднета прекршајна пријава, а оружје је предато станици граничне полиције у даљу надлежност, наводи се у саопштењу Управе царина Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи