Читај ми!

Спречен шверц заштићених врста

На граничном прелазу Прохор Пчињски са Македонијом спречен покушај кријумачарења 300 рибица и 100 биљака заштићених врста. Биљке и рибице откривене у аутомoбилу македнсоког држављанина, који тврди да их је купио у Земуну.

Цариници су на граничном прелазу Прохор Пчињски спречили покушај кријумчарења 300 рибица и 100 биљака, за које се сумња да се налазе на листи заштићених врста.

Како се наводи у саопштењу Управе царина, биљке и животиње су откривене у аутомобилу марке мерцедес, македонских регистарских ознака, на излазу из земље.

Аутомобилом је управљао 38-годишњи македонски држављанин.

Детаљним прегледом возила цариници су у пртљажнику открили да је путник превозио рибе - млађ и биљке непознатог порекла, купљене у Земуну.

Иако је путник робу пријавио царинском службенику који је вршио контролу, није имао неопходне дозволе за њихов транспорт.

Цариници су о случају обавестили надлежне инспекторе из Министарства енергетике, развоја и животне средине који су прегледали спорне рибе и биљке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи