Читај ми!

Ухапшен Даријан Мусић

Осумњичени за убиство двадесетпетогодишње Владиславе Червенко ухапшен током ноћи у околини Новог Пазара, сазнаје РТС.

У заједничкој акцији Управе криминалистичке полиције Новог Сада и Новог Пазара ухапшен је Даријан Мусић, који је осумњичен за убиство Новосађанке Владиславе Червенко, сазнаје РТС.

Мусић је ухапшен током ноћи у околини Новог Пазара и није пружао отпор.  

Потртпаролка Полицијске управе у Новом Саду Милева Томић рекла је да се Мусић налази у седишту те полицијске управе и да ће му бити одређена мера полицијског задржавања до 48 сати.

Томићева каже да ће осумњичени у том року бити изведен пред истражног судију Вишег суда у Новом Саду.  

Беживотно тело 25-годишње Владиславе Червенко понађено је пре две ноћи у стану на 12. спрату, у Фрушкогорској улици 6, у новосадском насељу Лиман. Бројне повреде на телу указују да је девојка претучена на смрт.

У међувремену, Даријан Мусић је на свом Фејсбук профилу признао да је убио Владиславу Червенко. 

Мусић на свом статусу на тој друштвеној мрежи наводи да му циљ није био да убије девојку и да му је, наводно, признала да га је варала док је био у затвору. Мусић је, такође, написао да ће извршити самоубиство. 

Истражни судија Вишег суда у Новом Саду Мирослав Алимпић рекао је јуче да је, према првим расположивим подацима, девојка у стану живела заједно са момком. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи