Читај ми!

Ухапшен осумњичени за тешко убиство

Београдска полиција ухапсила је Николу Б. због сумње да је јутрос испред киоска на Новом Београду убио Љ.К. из Београда.

Београдска полиција ухапсила је Николу Б. због постојања основа сумње да је јутрос, око пет часова на Новом Београду, испред киоска продавнице "BG Atti Dll Company" у Булевару уметности 27а, извршио тешко убиство, у коме је страдао Љ.К. из Београда, саопштио је МУП.

Како се наводи у саопштењу, Љ.К. (82) је више пута ударен рукама и ногама у пределу главе и тела, након чега је усмрћен на лицу места.

Увиђај на лицу места извршио је дежурни истражни судија Вишег суда у Београду, у присуству заменика Вишег јавног тужиоца и припадника ПУ за град Београд, а по налогу дежурног истражног судије тело Љ.К. је превезено на Институт за судску медицину ради обдукције.

Осумњичени Никола Б. (20) ухапшен је на лицу места, непосредно наког извршеног тешког убиства и у законском року биће приведен дежурном истражном судији Вишег суда у Београду.

УНС шокиран убиством новинара Љубомира Кучића

Удружење новинара Србије саопштило је да је шокирано вешћу о убиству пензионисаног новинара Танјуга Љубомира Кучића, који је на смрт претучен на Новом Београду.

Љубомир Кучић (82) родјен је у Београду, а цео радни век провео је у новинског агенцији Танјуг, у којој се запослио 1958. године као преводилац у економској редакцији, да би остатак каријере провео као спољнополитички новинар.

Кучић је био члан УНС-а од 1959. године. Говорио је енглески, немачки, руски и француски језик, био је Танјугов дописник из Берлина и заменик директора Танјуговог међународног прес центра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи