Читај ми!

Погинула два младића

Два младића погинула у саобраћајној несрећи, у месту Драча код Крагујевца. На лицу места погинули су возач и путник у возилу.

У саобраћајној несреће у месту Драча код Крагујевца, на лицу места су погинуле две особе, возач и путник у возилу. Несрећа се догодила јутрос око 2.30.

Возило марке ''пежо'', којим је управљао Дарко С. (21), из места Каменица код Крагујевца, кретало се неприлагођеном брзином према Крагујевцу.

Уласком у кривину, Дарко С. је изгубио контролу над возилом, па је оно ударило у саобраћајне знаке поред пута и бетонску бандеру, а затим се преврнуло на кров.

Дарко С. и путник у возилу Милош Р. (24) из Крагујевца подлегли су повредама на лицу места.

Возило је потпуно уништено, а од силине ударца оборена је и бетонска бандера.

Увиђај је извршио истражни судија Основног суда у Крагујевцу, у присуству заменика Основног јавног тужиоца и припадника саобраћајне полиције.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи