Читај ми!

Продао супругу за 1.500 евра

Због сумње да је продао невенчану супругу, против Новосађанина Б. М. поднета кривична пријава. Након продаје, осумњичени је полицији пријавио отмицу супруге.

Полицијска управа у Крушевцу поднела је кривичну пријаву против Б. М. из Новог Сада јер је продао невенчану супругу Крушевљанину Б. С. за 1.500 евра.

Осумњичени је након тога крушевачкој полицији пријавио њену отмицу, рекао је Танјугу шеф одсека за странце, сузбијање илегалних миграција и трговину људима Добривоје Ђорђевић.

Кривичне пријаве за дело трговина људима поднете су и против двојице саучесника из Новог Сада која су посредовала у продаји, као и против Б. С. из Крушевца који је за наведену суму откупио А. М.

У тренутку продаје А. М. је била у четвртом месецу трудноће, каже Ђорђевић и објашњава да су се супружници због тешке материјалне ситуације договорили да она неко време буде у тој породици, а да касније побегне.

Међутим, Крушевљанин који је А. М. купио како би његовом сину родила дете, држао ју је закључану тако да она није могла да се врати кући, а супруг, видевши да је враг однео шалу, дошао је у крушевачку полицију и пријавио отмицу супруге, наставља Ђорђевић.

Полиција је након разговора са актерима тог догађаја утврдила да је реч о кривичном делу трговине људима и поднела кривичне пријаве, каже шеф одсека и додаје да је судски поступак већ у току.

Кривичним законом Србије за трговину људима предвиђена је казна од две до десет година затвора.

Према сазнањима РТС-а, цео догађај се догодио у априлу (прим. ред).

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи