Читај ми!

Затвор због пљачке бензинске пумпе

Правоснажном пресудом Чеда Б. из Сакула осуђен на четири и по године затвора за пљачку бензинске пумпе у Перлезу. Саучесници Чеда Б. , Јана Х. и Живојин Ц. осуђени на три, годину и три месеца и годину дана затвора.

Чеда Б. (45) из Сакула правоснажно је осуђен на четири и по године затвора, због пљачке бензинске пумпе и недозвољеног држања и употребе оружја, саопштио је Виши суд у Зрењанину.

Због саучесништва у разбојноштву је Стеван Ј. (37) осуђен на три године затвора, а Јана X. (25) због недозвољеног држања експлозивних материја, на годину и три месеца, обоје из Сакула.

Живојин Ц. (22) из Идвора добио је казну затвора у трајању од годину дана.

Виши суд их је прогласио кривим зато што су 26. октобра 2011. године, у пљачки бензинске пумпе "Бики петрол" у Перлезу, од радника одузели 46.000 динара.

Чеда Б. и Стеван Ј. су ушли у бензинску пумпу, док су Живојин Ц. и Јана X. остали "на стражи" у возилу.

Стеван Ј. је уперио пиштољ и затражио новац, док је Чеда Б. попрскао радника спејом, из боце у којој је била супстанца из групе бојних отрова, надражљиваца.

Јана Х. је осуђена зато што је у својој кући, у којој је живела са Чедом Б, држала боцу са спрејом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи