Пајсером на пошту

Полиција ухапсила Сашу М. из Крушевца, Станоја З. из Ветерника и Бајрама Ш, држављанина Немачке, осумњичених за покушај пљачке поште у Кулпину код Новог Сада. Полиција зауставила акцију прокопавања зида просторије где се налази сеф са новцем.

Припадници полиције ухапсили су три особе које сумњиче за покушај пљачке поште у Кулпину код Новог Сада, а за које се сумња да су извршиле више крађа на територији Србије.

Како је саопштено из МУП-а, ухапшени су Саша М. (34) из Крушевца, Станоје З. (59) из Ветерника и Бајрам Ш. (54), држављанин Немачке.

Они су осумњичени да су у ноћи између 18. и 19. августа извршили кривично дело тешке крађе у покушају на штету ЈП ПТТ Пошта, у Кулпину.

Кривично дело су извршили су тако што су аутомобилом дошли до поште, Станоје З. је остао да чува стражу, а Саша М. и Бајрам Ш. су пришли вратима са бочне стране и помоћу маказа за арматуру пресекли катанац на заштитној решетки.

Затим су пајсером отворили улазна врата и ушли у централу поште, а након тога Бајрам Ш. је покушао крампом да прокопа зид просторије где се налази сеф са новцем. У том тренутку новосадска полиција их је ухапсила.

Постоје сумње да је ова криминална група извршила више кривичних дела тешке крађе на територији Републике и рад на њиховом расветљавању је у току.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву бити приведени дежурном истражном судији Основног суда у Новом Саду.

Хапшење су извршили полицијски службеници Управе криминалистичке полиције МУП-а Србије, Полицијске управе у Новом Саду и у Крушевцу, у сарадњи са основним тужиоцем ОЈТ у Новом Саду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи