Читај ми!

Надрилекари зарадили милион евра

Збо сумње да су оштетиле грађане за 1,2 милиона евра бавећи се надрилекарством и надриапотекарством, полиција у Смедереву поднела кривичне пријаве против две особе.

Против Б. Т. и Б. С. поднете су кривичне пријаве због сумње да су, бавећи се надрилекарством и надриапотекарством, оштетили грађане за око 1,2 милиона евра, саопштила је смедеревска полиција.

У саопштењу се наводи да је Б. Т. осумњичен да од 2005. године није евидентирао приходе своје агенције, у износу од 1,1 милион евра и да је на тај начин стекао противправну имовину и избегао плаћање пореза.

Сумња се да је Б. Т. зарађивао тако што је више лица довео у заблуду да ће им, уз новчану надокнаду, надрилекарством и надриапотекарством помоћи у решавању здравствених и породичних проблема.

Приведена је и Б. С. за коју се сумња да се бавила надрилекарством, надриапотекарством и да је преварама оштетила грађане у износу од 10,34 милиона динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи