Ухапшени због крађе каблова

Због сумње да су покрали 11 километара бакарних каблова ухапшено шест особа у Лесковцу.

Лесковачка полиција ухапсила и привела истражном судији Основног суда у Лесковцу шест особа, због постојања основа сумње да су извршили више кривичних дела тешких крађа.

У саопштењу Полицијске управе у Лесковцу наведено је да су ухапшени и приведени истражном судији Основног суда у Лесковцу Милан С. (27), Небојша С. (32), Милан С. (25), Марко Ц. (28), Марко М. (26) и Владица С. (25), из Лесковца.

Сумња се да су њих шесторица у периоду од 1. априла до 18. јула ове године у више наврата извршили пресецање бакарног проводника - ужета пресека 95 милиметара на далеководу електричне енергије "стари део Лесковац", на траси од села Крајинца до села Злоћудово.

Том приликом су противправно присвојили 11 километара бакарног проводника, а привредном друштву електродистрибуције Лесковац причињена је штета у износу већем од 12,5 милиона динара.

Присвојене проводнике су продавали на отпадима секундарних сировина.

Истражни судија им је одредио притвор до месец дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи