Читај ми!

Хапшење због пожара у врањском позоришту

Никола Т. звани Чута из Врања и Божидар С. звани Божа из Бујановца приведени због сумње да су 2. јула подметнули пожар у коме је изгорела зграда Позоришта "Бора Станковић" у Врању. Полиција трага за налагодавцем.

Врањска полиција привела је Николу Т. из Врања и Божидара С. из Бујановца због сумње да су 2. јула подметнули пожар у коме је изгорела зграда Позоришта "Бора Станковић", саопштио је Танјуг.

Начелник полицијске управе у Врању Слађан Велиновић рекао је да је полиција усредсредила све капацитете на проланажење налагодавца тог чина.

Истражни судија Основног суда у Врању Љиљана Николић потврдила је да је почела да ради на расветљавању тог случаја.

Зграда Позоришта "Бора Станковић" у Врању, стара 120 година, изгорела је до темеља у пожару у зору 2. јула. Портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић тада је рекао да постоје основане сумње да је пожар подметнут, као и да је највероватније избио иза зграде, на бини дискотеке, одакле се ватра проширила на позориште.

У Врању је формиран Одбор за изградњу нове зграде позоришта која ће, како је саопштено, коштати око 200 милиона динара, а биће завршена 31. јануара наредне године, на Дан града Врања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи