Читај ми!

Девојчица пала са терасе

Оперисана девојчица из Крушевца, која је ноћас пала са другог спрата преноћишта "Чаир" у Нишу. Њено стање и даље веома тешко.

Дванаестогодишња девојчица из Крушевца пала је са другог спрата зграде у Нишу и задобила повреде опасне по живот. Девојчица је оперисана на дечијој хируршкој клиници у Нишу и њено стање је и даље веома тешко.

"Она је тренутно стабилног општег стања, али је и даље животно угрожена. Има бројне повреде, прелом лобање вилице, контузију плућа, повреду слезине и бубрега", рекао је помоћник директора Дечије хируршке клинике Драгољуб Живановић.

Девојчици су због обилног крварења одстрањени јетра и леви бубрег, а због прелома доње вилице урађења је привремена фиксација, речено је Танјугу на Дечијој хируршкој клиници у Нишу.

Због повреда главе она још увек није добро оријентисана у времену, простору и према људима, рекли су лекари Дечје хирургије у Нишу, док ће због обилног крварења унутрашњих органа, које је хируршком интервенцијом заустављено, њено стање бити интезивно праћено у наредних 48 сати.

Девојчица је пала прошле ноћи око један сат са висине од седам метара. У соби су биле још четири девојчице, а руководилац кампа је контролом око 22.30 констатовао да су светла у свим собама угашена.

"Девојчице које су биле у соби са њом, по тврдњи тренера ништа нису чуле", каже директор "Чаира" Братислав Игњатовић и додаје да ништа о томе не би нагађао, већ да треба сачекати званичну информацију.

Н.О. је учесница 3. Пливачког кампа на коме је 46 деце из свих крајева земље. Организатор је пливачки савез Србије.

Полиција утврђује околности несреће.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи