Читај ми!

Велика заплена оружја на Косову

Косовска полиција ухапсила две особе у чијим је кућама пронађено 86 пиштоља различитих калибара и више од 10.000 метака.

У акцији, која је започела у Ораховцу, Косовска полиција је данас ухапсила две особе у чијим је кућама пронађено 86 пиштоља различитих калибара и више од 10.000 метака.

Полицијска патрола у Ораховцу је у једном сумњивом возилу пронашла 676 метака и том приликом је ухапсила Л.Х. и Ћ.М. са местом становања у Подујеву и Обилићу.

По овлашћењу надлежног тужилаштва извршен је претрес кућа осумњичених у Подујеву и Обилићу и том приликом је пронађено 86 пиштоља, 11.500 метака за аутоматску пушку АК-47, калибра 7,62 милиметара, 1.629 метака различитих калибара, неколико шаржера и аутомобил Бе-Ем-Ве.

По налогу тужилаштва осумњиченима је одређен полицијски притвор од 48 сати док Полиција наставља интензивну истрагу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи