Читај ми!

Заплењена дрога у изнајмљеном стану

Крагујевачка криминалистичка полиција је у изнајмљеном стану Бојана М. у Београду, пронашла око 7,5 килограма "спида", 115 грама "сканка" и преко 200 таблета екстазија, чиме је пресечен још један ланац допремања опојне дроге уживаоцима на подручју Шумадије.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и продаје опојних дрога, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције МУП-а Републике Србије, ухапшени су Бојан М. (27) и Драган К. (28) из Београда, и Бојан М. (29) из Раче.

Постоје основи сумње да је  Бојану М. из Раче Драган К. продао 300 грама опојне дроге "спид", за износ од 1.050 евра. Купљену дрогу Бојан М. је препродавао уживаоцима у шумадијским општинама.

У изнајмљеном стану Бојана М. у Београду, крагујевачка криминалистичка полиција пронашла је 7.331 грам "спида", 217 таблета екстазија, две дигиталне ваге и пиштољ за који нема дозволу, па ће против њега бити поднета кривична пријава и због недозвољеног поседовања оружја.

Код Бојана М. из Београда и Бојана М. из Раче пронађено је и 115 грама "сканка" у кесицама припремљеним за продају, а код Бојана М. из Раче и 77,62 грама "спида". Укупна вредност заплењених наркотика је преко 70.000 евра.

Тројици ухапшених одређена је мера задржавања у трајању до 48 сати. Они ће сутра, уз кривичну пријаву, бити спроведени истражном судији Вишег суда у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи