Читај ми!

Ухапшени због 37 крађа у Црној Гори

Двојица грађана Србије ухапшена због сумње да су извршили 37 провала на подручју Бара, Будве и Херцег Новог.

Црногорска полиција ухапсила М.С. (23) из Младеновца и Д.С. (41) из Београда, који су осумњичени за чак 37 крађа на подручју Бара, Будве и Херцег Новог, саопштено је у Подгорици.

Управа полиције Црне Горе је саопштила да се М.С. и Д.С. сумњиче да су обијали станове и куће на подручју општина Бар, Будва и Херцег Нови и крали новац, мобилне телефоне, лап-топ рачунаре, фото апарате, накит, банковне картице, ручне сатове, лична документа, парфеме и друге вредне предмете.

Полиција је, како се наводи, код осумњичених пронашла део украдених предмета и вратила их власницима.

Црногорска полиција сумња да је М.С. остале украдене предмете паковао и уз новчану надокнаду аутобусима упућивао за Београд.

М.С. и Д.С. су, уз кривичну пријаву, предати основном државном тужиоцу у Херцег Новом, навела је црногорска полиција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи