Читај ми!

Бацио бомбу комшији у двориште

Ухапшен Ивица Н. из Крагујевца због сумње да је бацио ручну бомбу у двориште Ненада И. Претпоставља се да је повод претходни сукоб ухапшеног са децом, међу којом је био и син Ненада И, чија је лопта често упадала у његово двориште.

Ивици Н. (36) из Крагујевца ухапшен због сумње да је бацио ручну бомбу у двориште Ненада И. у Кајмакчаланској улици, саопштила је полиција.

Од последица експлозије оштећени су прозори, фасада куће и путничко возило "фолксваген пасат".

Како је наведено у саопштењу, Ивица Н. претходно се, због честог упадања лопте у његово двориште, сукобио синоћ са децом из комшилука, која су на оближњем спортском терену играла фудбал, а међу којима је био и малолетни син Ненада И.

Ивица Н. је бомбу бацио у 22 сати 40 минута, а полиција га сумњичи да је извршио кривично дело изазивање опште опасности, недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи