Читај ми!

Интерпол повукао потерницу за Суботићем?

Потерница против Станка Суботића, коју је против њега подигао Интерпол, више није на снази ни у једној земљи, сем у Србији, каже Суботићев адвокат Радослав Тадић, додајући да његов клијент већ месец дана путује по свету.

Правни заступник бизнисмена Станка Суботића, адвокат Радослав Тадић, рекао је да Интерполова потерница против његовог клијента више нигде није на снази, осим у Србији, и да већ дуже од месец дана путује по свету.

Иако је поступак пред другостепеним судом у току, покренућемо поступак за укидање притвора Суботићу. Чим се притвор укине, потерница мора да се обустави и у самој Србији, рекао је Тадић.
 
Адвокат Станка Суботића каже да је Суботићу покушано да се онемогући да дође у Србију и брани се пред судом, како би се лакше спровео поступак и испунио циљ да му се "отме" имовина.

"После бројних провера у свим чланицама Интерпола, утврђено је да не постоје ствари које би налагале издавање потернице за Суботићем", рекао је Тадић.

Према његовим речима Суботић никада није био у бекству, јер одувек живи на истој адреси.
 
Други Суботићев правни заступник Владимир Бељански рекао је да не зна ни за један случај у свету да је током суђења Интерпол укинуо потерницу, као што је то случај код Суботића.
 
Бељански је оценио да се Суботићу суди на незаконит начин.
 
Незаконито му је онемогућено да дође у Србију и изнесе одбрану и суди му се за непостојеће кривично дело злоупотребе службеног положаја у приватној фирми, рекао је Бељански.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи