Читај ми!

Ухапшен због кријумчарења људи

Држављанин Србије ухапшен због кријумчарења Сомалаца преко хрватске границе.

Двадесетдвогодишњи држављанин Србије ухапшен је у месту Липовац у Босни и Херцеговини због пребацивања четворице Сомалаца преко границе Хрватске.

Вуковарско-сремска управа хрватске полиције наводи да су се четворица Сомалаца налазила у путничком аутомобилу марке "форд фокус" са српским регистарским таблицама којим је управљао српски држављанин.

Након претреса аутомобила, утврђено је да су Сомалци нелегално прешли границу Хрватске, због чега ће бити враћени у Србију, из које су покушали да незаконито пређу у Хрватску.

Српски држављанин је уз кривичну пријаву приведен код надзорника Вуковарско-сремске полицијске управе, због сумње да је извршио кривично дело противзаконитог пребацивања особа преко државне границе.

Према подацима Вуковарско-сремске полицијске управе, ове године до 8. јула у нелегалном преласку државне границе спречено је 370 страних држављана, од којих су највећи број њих из Авганистана (112), Алжира (38) и Сомалије (37).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи