Читај ми!

Седам година за силовање девојчице

Због силовања тринаестогодишње девојчице, пре три и по године у Обреновцу, Александар Нешковић правоснажно осуђен на седам година затвора.

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на седам година затвора Александра Нешковића (46) из Новог Београда на седам година затвора због силовања малолетнице 2009. године у Обреновцу.

Нешковић је осуђен, јер је девојчицу из Обреновца, која је тада имала 13 година, намамио на састанак 16. јануара 2009. године тако што се путем "Фејсбука" лажно представио као "Филип 007", који има 17 година.

Када му се она јавила, прихватио је да се дописују. Поред контакта преко овог сајта, убрзо су разменили и-мејл адресе и бројеве мобилних телефона.

После обљубе у његовим колима, Нешковић је наставио да прогања девојчицу док она није све испричала родитељима који су случај пријавили полицији.

Приликом хапшења Нешковића, полиција је у његовом телефону и компјутеру пронашла више од 200 порнограских снимака с малолетницима.

Кривични законик Србије за обљубу над дететом предвиђа затвор до 10 година.

Апелациони суд је одбио жалбе Нешковићевог браниоца и тужилаштва и потврдио првостепену пресуду Вишег суда у Београду, после поновљеног суђења, јер је прву пресуду којом је био осуђен на исту казну Апелациони суд био укинуо.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи