Читај ми!

Косово, заплењено четврт тоне дроге

Заплењено 250 килограма дроге и ухапшено неколико особа током полицијске акције на Косову. Девет особа, осумњичених за кријумчарење емиграната и фалсификовање докумената, ухапшено пре два дана у акцији КПС-а широм Косова. Заплењена фалсификована докумената и опрема за фалсификовање.

Косовска полиција је запленила 250 килограма наркотика и ухапсила неколико особа током операције у два региона на Косову. То је друга акција велике заплене наркотина последње две недеље, јавља дописник РТС-а са Косова. Претходно заплењено 350 килограма наркотика и ухапшено неколико људи.

У полицијској акцији широм Косова, пре два дана, ухапшено је девет особа осумњичених за кријумчарење емиграната и фалсификовање докумената, док је у Чаглавици поред Приштине откривена је радионица за фалсификовање докумената, саопштено је из КПС-а.

Акција је спроведена у региону Приштине, Митровице и Пећи. Полиција је запленила на хиљаде фалсификованих докумената међу којима су пасоши разних европских земаља (Немачка, Финска, Чешка) разни печати, фалсификоване визе, стотине бланко возачких дозвола европских земаља, пасоши Косова, фотографије, материјале за производњу ових докумената као и опрему за фалсификовање докумената.

Сумња се и да је иста група фалсификовала печате међународних аеродрома. Током претреса куће једног од осумњичених полиција је запленила и пиштољ, као и 400 грама марихуане.

Седморици ухапшених, у сарадњи са надлежним тужиоцем одређен је притвор до 48 сати док су двојица малолетника ослобођена.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи