Читај ми!

Ухваћени са 3,8 килограма наркотика

Брачни пар из Лесковца приведен, јер је у њиховом ауту пронађено око четири килограма наркотика "трамадол" сакривеног у канти за риболов.

Лесковачка полиција привела је брачни пар С. К. (47) и С. К. (68) из Лесковца, пошто је у њиховом аутомобилу пронашла 3,8 килограма наркотичког аналгетика "трамадол", сакривеног у канти за риболов.

У саопштењу полиције наводи се да је "трамадол", који се налази на листи опојних дрога и психотропних супстанци, пронађен 8. јула око 14 сати у улици Симе Погачаревића када је заустављено путничко возило марке "хјундаи".

Две кесе са овом дрогом налазиле су се у канти са прехраном која се користи за риболов, а која се налазила у гепеку.

Брачни пар је приведен истражном судији Вишег суда, а незванично је речено Бети да су истражним органима рекли да нису знали да је "трамадол" дрога.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи