Читај ми!

Удес код Пожеге

На прво возило из пратње министра полиције Ивице Дачића налетео је аутомобил "рено меган". Возач "реноа" је повређен, а нико у возилу из пратње није повређен. Колона министра полиције је наставила пут.

Аутомобил марке "рено меган" налетео је на колону возила министра полиције Ивице Дачића и закачио прво возило из колоне, која се кретала магистралним путем Ужице-Пожега око 13 часова.

Возач аутомобила је нагло прешао у супротну траку и бочно закачио прво службено возило МУП-а из пратње министра. Према изјави возача „реноа" коју је дао полицији, он је изгубио контролу на возилом због нагле заслепљености сунцем, а у том тренутку је причао мобилним телефоном.

Колона возила је наставила да се креће, а возач „рено мегана" Драган В. (58) је задобио повреде и тренутно се налази у болници у Ужицу, где ће лекари констатовати степен повреда.

Нико из возила из пратње које је оштећено у саобраћајној несрећи није повређен.

Несрећа се догодила код бензинске пумпе „Мол", испред Ариљске рампе, на магистралном путу Ужице-Пожега.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи