Читај ми!

Несрећа на Панчевачком путу

Две рођене сестре страдале су у тешкој саобраћајној несрећи која се око поноћи догодила на Панчевачком путу. Две особе су тешко повређене. Према незваничним информацијама, узрок несреће је насилничка вожња.

У тешкој саобраћајној несрећи која се око поноћи догодила на Панчевачком путу, страдале су две рођене сестре, док су тешко повређене још две особе и лекари Ургентног центра боре се за њихове животе.

Настрадале су М.Р. (27) и њена рођена сестра Љ.Р. (23). У удесу су учествовала два аутомобила, BМW, у коме је било пет особа и "jуго", у коме се налазио само возач.

Обе сестре седеле су на задњем седишту BМW-а, а поред њих и 25-годишња Ј.Ј, чији је живот још увек у опасности. Возач Југа, 30-годишњи П.Ф. такође је животно угрожен.  

Портпарол Клиничког центра Србије Драго Јовановић рекао је да су оба пацијента тренутно у операционој сали и да је реч о тешким повредама.

"Они су по пријему били на реанимацији, после чега су пребачени у операциону салу. Реч је о ортопедским и повредама унутрашњих органа", рекао је Јовановић.

Несрећа се догодила када су се сударили аутомобили марке "југо" и BMW. Према незваничним информацијама, до саобраћајне несреће дошло је због насилничке вожње.

Поједини очевици, који су били превише узрујани да би причали пред камерама, навели су да се возач BМW кретао брзином од око 200 километара на сат и да је прошао кроз неколико црвених светала.

Крећући се из правца Панчева возило марке BМW је, великом брзином, предњом десном страном ударило у бочну леву страну "југа" који се укључивао у главну улицу.

Од силине удара "југо" је преполовљен. После судара, BМW је задњим делом ударио у бандеру, због чега су путнице на задњем седишту аутомобила најгоре прошле.

Возач BМW-а 34-годишњи П.Б. прошао је без повреда, а сувозач 34-годишњи К.М. лакше је повређен.

Пријатељ страдалих девојака, који је дошао на место несреће, рекао је за РТС да је старија сестра недавно дипломирала права, због чега су кренуле у Београд да би прославиле.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи