Читај ми!

Чедоморство у Мајиловцу

Далиборка Т. (36) из Великог Градишта лишена је слободе због основане сумње да је убила своје новорођенче. Пожаревачка полиција је осумњичену, уз кривичну пријаву, предала истражном судији Основног суда у Пожаревцу.

Пожаревачка полиција лишила је слободе и поднела кривичну пријаву против Далиборке Т. (36) из Великог Градишта, због основа сумње да је извршила кривично дело убиство детета при порођају.

Далиборка Т. је, како се сумња, између 1. и 17. фебруара, након порођаја у селу Мајиловац, своју новорођену девојчицу угушила.

Због погоршаног здравственог стања, осумњичена је 17. фебруара затражила помоћ лекара у пожаревачкој болници. Наредног дана пребачена је на даље лечење у Гинеколошко-акушерску клинику у Београду.

Иако је осумњичена крила трудноћу, као и сам порођај, извршеним анализама је утврђено да се Далиборка Т. породила неколика дана раније.

Полиција је након тога извршила претрес куће С. Ј. из Мајиловца, где је осумњичена повремено живела и радила.

На тавану штале, испод бала сена, полицајци су пронашли беживотно тело новорођенчета, увијено у чаршаве, а потом у пластичну кесу за ђубре.

Обдукцијом је утврђено да је дете рођено живо, а да је смрт наступила угушењем. Осумњичена је, уз кривичну пријаву, предата истражном судији Основног суда у Пожаревцу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи