Читај ми!

Угашен пожар у Забели

Пожар који је око 13 часова избио на крову ресторана у КПЗ Забела у Пожаревцу угашен је у току поподнева. Нема повређених. Истрага је у току.

Поподне је угашен пожар који је око 13 часова избио на крову у ресторанском делу Казнено-поправног завода Забела у Пожаревцу. 

Изнад кухиње ресторана КЗП Забела у Пожаревцу, у димњаку или вентилационом делу, у 12.45 часова избио је пожар који се веома брзо проширио на око 200 квадратних метара крова.

Стари кров затвора реконструисан је прошле године и тада је на постојеће греде уграђен вештачки, веома запаљив материјал - ондулин.

Срећом, поједини делови крова преграђени су зидом, тако да се пожар није проширио на цео велики ресторан и биоскопску салу.

Приликом гашења пожара оштећена су кухиња и помоћне просторије, али нико није повређен.

По завршетку истраге о узроцима пожара биће утврђена и настала штета.

Иначе, у Забели се налази више затворских зграда, међу којима су и "седми павиљон" предвиђен за осуђенике за тешка кривична дела, као и Специјални затвор, у којем 40-годишње казне издржавају Милорад Улемек Легија, Радомир Марковић и други осуђени због најтежих кривичних дела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи