Читај ми!

СРС: Прекинути поступак против Шешеља

Радикали траже да се под хитно прекине поступак против Војислава Шешеља. Правни заступник Шешеља Борис Алексић каже да је лидер радикала доведен "на ивицу смрти".

Српска радикална странка (СРС) захтева да се под хитно прекине незаконити поступак против Шешеља, који је злоупотребљен у политичке сврхе, по налогу западних сила, истакао је Шешељев правни саветник Борис Алексић, на данашњој конференцији за новинаре.

Алексић је нагласио да је Шешељ у Хашком трибуналу доведен на ивицу смрти и да Хашки трибунал и даље наставља да му угрожава живот, са циљем да изазове смртни исход.

Шешељ и даље свакодневно има тахикардије и аритмије што доводи до великог физичког исцрпљивања, а уградњом дефибрилатора је само спречено да дође до изненадне смрти, када је пулс већи од 200 откуцаја у минути, објаснио је Алексић.

Алексић је оценио да ће Шешељев живот бити још драстичније угрожен. "Циљ западних сила да избришу СРС са политичке сцене доживео је потпуни фијаско, што се јасно видело на јучерашњем митингу у Арени, који је показао да је идеологија СРС снажно и чврсто укорењена", саопштила је Информативна служба те странке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи