Читај ми!

Тешка несрећа код Београда

Три особе су погинуле, а три тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила на ауто путу Београд-Ниш код Бегаљичког брда.

У саобраћајној несрећи на аутопуту Београд - Ниш код Бегаљичког брда, погинуле су три и теже повређене три особе, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

После несреће, у којој су две особе погинуле на лицу места, у Ургентни центар довезено је двоје деце, дечак од три и девојчица од 12 година, као и два мушкарца, али је дечак вечерас преминуо, рекао је портпарол Ургентног центра Драго Јовановић.

Двојица мушкараца нису животно угрожени.

Несрећа се догодила око 17 сати приликом судара камиона лесковачких регистарских ознака и путничког аутомобила словеначких таблица, навела је полиција.

Деца која су повређена била су у том путничком возилу, а тешке повреде задобили су и возач и сувозач из камиона. Сви путници из аутомобила су држављани Македоније.

Несрећу је изазвао возач аутомобила који је возио левом траком аутопута и препречио пут камиону који се кретао средњом, потврђено је у МУП-у.

Екипа саобраћајне полиције обавља увиђај, а саобраћај се на том делу пута одвија нормално.

На деоници аутопута Београд-Ниш код Бегаљичког брда, саобраћајне несреће се често дешавају.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи