Читај ми!

Заплењени камиони на северу Косова

Због сумње да нису враћени једној банци у Србији Еулекс и косовска полиција запленили 18 камиона у месту Житковац на северу Косова.

Регионални портпарол косовске полиције Бесим Хоти изјавио је да је полиција запленила 18 камиона на северу Косова како би се испитало да ли су та возила отуђена.

Хоти је рекао да је локална полиција асистирала истражитељима Еулекса који су на захтев Интерпола и једне банке из Србије извршили преглед 18 камиона у Житковцу код Звечана, преноси Танјуг.

Хоти је прецизирао да је 15 камиона власнистштво предузећа "Еурокоп" из Рашке за које постоји сумња да нису враћени једној банци у Србији након што лизинг за њих није плаћен, а да се, такође, сумња да су преостала три камиона украдена.

Сви ови камиони, који су предмет могућег кривичног дела, под надлежношћу су полиције и налазе се на паркингу у Житковцу надомак Звечана, додао је полицијски портпарол.

Пре неколико месеци косовска царина је запленила камионе поменуте фирме, али су они након дужег задржавања на царинском терминалу у јужном делу Митровице враћени власнику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи