Читај ми!

Судар трамваја у Београду

Четрнаест особа лакше повређено у судару два трамваја у Београду. Судар се догодио на углу Рузвелтове улице и Булевара краља Александра.

У судару два трамваја који се догодио јутрос око седам часова на углу Рузвелтове улице и Булевара краља Александра у Београду повређено је 14 особа.

Портпарол Клиничког центра Србије Драго Јовановић изјавио је да је свих 14 особа лакше повређено. Јовановић је Танјугу рекао да прегледи још трају, али да се већ прелиминарно може рећи да нема тежих повреда.

Сударила су се два трамваја на линији 14, при чему је причињена велика материјална штета на оба трамваја.

За сада није познато шта је узрок судара. Како РТС незванично сазнаје, возач трамваја који се кретао ка Устаничкој улици изашао је из трамваја и правилно усмерио скретницу, а онда се, када је кренуо, она померила.

Због судара у саобраћај су укључени аутобуси од Вуковог споменика ка Устаничкој, а за остале линије које саобраћају Булеваром краља Александра трамвајски саобраћај је преусмерен. 

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи