Читај ми!

За сат времена изазвао пет удеса

Возач камиона, Аустријанац Кристијан П. за сат времена изазвао у Крагујевцу пет саобраћајних удеса. Поред њега лакше повређене још три особе. Оштећено и неколико аутомобила.

Држављанин Аустрије Кристијан П. , возећи камион са приколицом, изазвао је у Крагујевцу за непун сат пет саобраћајних удеса, у којима су поред њега лакше повређене још три особе.

Како је саопштила полиција, утврђено је да Аустријанац није желео да изазове удесе, нити је за то имао мотива, а о његовом здравственом стању изјасниће се лекари након прегледа.

Кристијан П. је, како се наводи, док се кретао из смера здравствене амбуланте Заставе према улазу предузећа Фијат аутомобили Србија у коју је довозио поруџбину, оштетио два возила марке "фијат", од којих је једно било у покрету, а друго паркирано.

После тога је наставио кретање улицама ка Лепеничком булевару где је окренуо камион и почео да се враћа према улици Кнеза Михаила.

У непосредној близини спортске хале Језеро зауставио је камион и кренуо назад и приколицом ударио у "шевролет".

Кристијан П. је наставио да вози камион Лепеничким булеваром, али је део приколице прешао у супротну коловозну траку па је оштетио "фиат пунто" и "фолксваген поло" са којима се мимоилазио. У "фолксвагену" су повређени возач и путник.

Полиција је навела да је на "фијат пунто" после ударца који је добио од камиона налетела "дачија сандеро".

Аустријанац је затим код Зелене пијаце у Крагујевцу камионом ударио у "фолксваген џету" која се кретала испред њега и одбацио је на оближњу ограду.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи