Читај ми!

Ухапшен због убиства оца

Осамнаестогодишњи Стефан Д. из места Бања код Аранђеловца ухапшен због сумње да је убио оца са којим је живео у заједничком домаћинству. Отац Предраг Д. привођен 2009. године због насиља у породици.

Припадници Полицијске управе у Крагујевцу - Полицијске станице у Аранђеловцу ухапсили су Стефана Д. (18) из места Бања код Аранђеловца, због постојања основане сумње да је убио оца Предрага Д, са којим је живео у заједничком домаћинству.

Сумња се Стефан Д, у ноћи између 16. и 17. фебруара, пола сата после поноћи, на сеоском путу у Бањи, у непосредној близини породичне куће пресрео оца Предрага и више пута га дрвеном мотком (ражањ) ударио у пределу главе.

Када је установио да Предраг Д. не даје знаке живота, Стефан Д. му је на главу навукао најлонски џак, подвезао канап испод врата и ручним колицима одвезао на око 200 метара удаљено сеоско гробље, где га је затрпао снегом.

Наредног дана Полицијској станици у Аранђеловцу пријавио је нестанак оца. Трагајући за њим, полиција је јуче на путу приметила трагове крви, а касније на гробљу пронашла тело Предрага Д.

Након извршеног увиђаја установљено је да се ради о убиству. Пронађен је и ражањ са траговима крви, а Стефан Д. је признао да је убио оца.

Полиција је, иначе, Предрага Д. (43) хапсила 2009. године и против њега тада поднела кривичну пријаву због насиља у породици.

Стефану Д. је одређена мера задржавања у трајању до 48 сати. У току дана он ће уз кривичну пријаву бити спроведен истражном судији Вишег суда у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи