Читај ми!

Снимци хапшења Луке Бојовића

Радио-телевизија Валенсија објавила снимак хапшења Луке Бојовића. Шеф земунског клана није изгледао забринуто, осмехивао се и упутио пољубац у правцу камера.

Шпанска Радио-телевизија Валенсија објавила је снимак хапшење Луке Бојовића. Jедан од најтраженијих бегунаца више земаља и Интерпола, који се повезује са више од 20 убистава није деловао забринуто, већ напротив - осмехивао се камерама, а у пролазу је послао пољубац.

Лука Бојовић, Владимир Милисављевић, Синиша Петрић и Владимир Мијановић ухапшени су пре два дана у Валенсији.

Код себе су имали литванске пасоше, а акција хапшења спроведена је на основу информација српског Интерпола.

Сви они су чланови паравојне групе "Арканови тигрови", познате по окрутности током ратова на Балкану, која је прерасла у мафијашки земунски клан.

Бојовић је шеф те групе и један од најтраженијих бегунаца више земаља и Интерпола. Повезује се са више од 20 убистава у Србији, Холандији и Шпанији.

Милисављевић, његов помоћник, путовао је из Лас Палмаса у Мадрид и на крају је стигао у Валенсију где се састао са шефом српске мафије у ресторану у центру Валенсије, у коме су потом ухапшени. 

Бојовић и његова породица живели су у градовима Аликанте и Лас Палмас.   

У акцији је учествовало неколико земаља као и Управа криминалистичке полиције МУП-а Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи