Читај ми!

Лоциран Шарић?

Полиција у Јужној Африци лоцирала особу која би могла да буде Дарко Шарић. Особа за коју се верује да је Шарић налази се највероватније у близини Кејптауна, рекао представник тамошње полиције.

Јужноафричка полиција открила је особу која би могла да буде одбегли наркобос Дарко Шарић и провериће са Интерполом и полицијом у Србији и Црној Гори да ли је реч о особи оптуженој за шверц наркотика из Јужне Америке, рекао је за подгорички Дан Мекинтош Полела, портпарол јужноафричке службе за борбу против организованог криминала.

Полела је потврдио раније написе да се особа за коју јужноафричка полиција верује да би могла да буде одбегли Шарић налази "највероватније у близини Кејптауна", али није желeо да саопшти друге детаље.

"Он није ухапшен, али је предмет наше пажње. И када се обаве провере са Интерполом и властима Србије и Црне Горе, предузећемо даље мере. Верујем да ћемо до понедељка доставити сав материјал. Поседујемо фотографије и друге доказе о тој особи, које ћемо дати на увид Интерполу и колегама у Европи, па ћемо видети", рекао је Полела.

Полела је одбио да саопшти о каквим доказима је реч, твдећи да за сада јужноафричка полиција  може само рећи да "имају основа да верују да је особа о којој је реч заиста Дарко Шарић".

"Наша је обавеза да проверимо о чему се ту ради. Познати су случајеви бегунаца из Србије, пошто је случај Саше Ковачевића, за кога се испоставило да је у Србији осуђен за убиство, изазвао доста пажње у Јужној Африци", рекао је представник јужноафричке полиције.

Полела је објаснио да је јужноафричка полиција недавно расветлила важан случај у вези са српским мафијашима, наводећи да се проверама испоставило да је Саша Ковачевић, у ствари, лажно име Добросава Гаврића, осуђеног у Србији за убиство Жељка Ражнатовића Аркана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи