Читај ми!

Хапшење због дроге

У општинама Пећ и Призрен полиција запленила 17 килограма хероина и ухапасила 11 људи. Десет од једанесторице ухапшених су Албанци.

Косовска полиција запленила је 17 килограма хероина и ухапсила 11 особа у општинама Пећ и Призрен.

У акцији Одељења за истрагу и борбу против наркотика, која траје од новембра прошле године, полиција је на четири локације у Пећи и Призрену синоћ пронашла и одузела 17 килограма хероина и око 18.000 евра.

"У кући првог осумњиченог пронађена је дрога, препарати за мешање наркотика, вага, миксер и одузето је 15.287 евра. У возилу једног од осумњичених пронађено је 150 грама хероина, док је претресом његове куће одузето 2.400 евра, пиштољ и 50 метака", наводи се у саопштењу.

Током акције одузета су и два возила. Десет ухапшених особа су косовски Албанци, док је један ухапшени држављанин Турске.

По налогу Окружног тужилаштва у Приштини, осумњиченима је одређено полицијско задржавање од 48 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи