Читај ми!

Пронађено тело девојке поред пута

Беживотно тело девојке с видљивим повредама главе, пронађено поред пута Смедеревска Паланка – Младеновац. Ухапшен осумњичени за убиство.

Смедеревска полиција лишила је слободе Миланчета И. (1969) из Смедерева, због постојања сумње да је убио Марију М.(1992) из Смедеревске Паланке, саопштено је из МУП-а. 

како је наведено, на магистралном путу Смедеревска Паланка - Младеновац, осумњичени Миланче И. и Марија М. су се најпре посвађали у колима, након чега је она изашла из аута.

Потом је осумњичени чекићем гађао Марију М. која је пала, а затим јој је пришао и задао више удараца чекићем у главу, сапштено је у МУП-у.

Након тога њено тело је превезао на другу локацију и прекрио грањем.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведен истражном судији Вишег суда у Смедереву.

Полиција је потврдила да је беживотно тело девојке пронађено јуче у 15.15 часова у њиви у засеоку Почевић, поред пута Смедеревска Паланка - Младеновац, у атару села Кусадак, општина Смедеревска Паланка, с видним повредама главе, прекривено грањем.

"Пролазница која живи у непосредној близини, открила је леш девојке јуче око 15.10 часова.  На основу изгледа и одеће, утврдили смо да је реч о двадесетогодишњој Марији М., чији је нестанак пријавио њен отац", рекао је Танјугу истражни судија Вишег суда у Смедереву Предраг Лукић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи