Читај ми!

Изгорела производна хала

Хала за производњу немаштаја у Прањанима у општини Горњи Милановац изгорела до темеља. Мраз ледио воду из ватрогасних шмркова.

Производна хала за намештај, власништво руске фирме "Рис Небел", у Прањанима на падинама Сувобора, до темеља је изгорела прошле ноћи.

Командир Ватрогасно-спасилачке чете из Чачка Младен Ристановић рекао је агенцији Бета да је пожар избио синоћ око 21 сат и да су га ватрогасне екипе гасиле до јутрос.

Гашење хале површине 700 квадратних метара отежавала је температура од минус 20 степени, јер је ледила вода. 

Ристановић је рекао да је у гашењу пожара учествовало пет возила и 14 ватрогасаца из Чачка, а из Горњег Милановца нису позиване екипе, јер је пут залеђен и тешко проходан.

Причињена је велика материјална штета, јер је изгорео цео контигент готових производа, кућног и канцеларијског намештаја, који је био спремљен за лакирање, а све је требало да се пласира на тржишту Русије.

На пословима израде намештаја запослено је више од 70 радника из тог брдско-планинског краја.

Узрок пожара се утврђује. Према речима очевидаца, због ниских температура, биле су подложене пећи на дрва.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи