Читај ми!

Бомба због неправде

Полиција у Чачку потврђује да је Блажимир Трифуновић, који је јуче са бомбом и пиштољем упао у полицијску станицу Чукарица, претучен и покраден прошле године. Истрага о том случају и даље траје.

Чачанска полиција је потврдила да је Владимир Трифуновић, који је јуче са бомбом и пиштољем упао у полицијску станицу Чукарица, прошле године 7. фебруара био жртва разбојништва и навела да полиција чини све како би извршиоци овог тешког кривичног дела били идентификовани.

Полицијска управа у Чачку навела је да је Трифуновић приликом упада тројице непознатих разбојника у његову кућу задобио повреде и затражио лекарску помоћ у болници у Гучи. Према наводима оштећеног Трифуновића, из његове куће тада је отуђен новчаник у коме се налазило око 5.600 евра и 3.500 динара.

Полицијски службеници су, потом, извршили криминалистичко-технички преглед на лицу места, а у циљу расветљавања овог кривичног дела. Од 17 особа су узете изјаве, две особе су ишле на полиграфско испитивање, а извршен је и претрес једног стана.

Вишем јавном тужилаштву у Чачку поднета је кривична пријава против непознатих починилаца кривичног дела разбојништва и достављен је извештај Основном тужилаштву.

Поступајући по пријави Владимира Трифуновића, да су се после разбојништва непозната лица шетала у близини његове куће, полиција је у наредних неколико месеци стално осматрала околни простор, о чему је такође начињен извештај.

Трифуновић је јуче са бомбом упао у просторију београдске полицијске станице Чукарица у којој су биле три особе, испаливши један хитац из пиштоља који је такође имао код себе, а изведен је из станице после око два сата преговора с тимом МУП-а Србије.

У том инциденту нико није повређен, а Татјана Кљун, координатор преговарачком тима, рекла је да је Трифуновић као разлог тог упада навео незадовољство поступањем полиције у његовом случају и проблему који је имао пре три године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи