Читај ми!

Пронађено тело девојчице

Полиција пронашла тело шестогодишње девојчице у породичној кући у Свилајнцу. На основу првих резултата обдукције не може утврдити тачан узрок смрти. Истрга је у току.

У породичној кући у Свилајнцу полиција је пронашла беживотно тело шестогодишње девојчице, саопштила је Полицијска управа у Јагодини.

Њеној мајци трдесетчетворогодишњој Т. Б. јагодинска полиција одредила је 48-ни часовни притвор због основане сумње да је извршила кривично дело напуштање немоћног лица.

Специјалиста судске медицине из Београда Љубиша Божић вечерас је завршио прелиминарну обдукцију тела преминуле девојчице, али се, на основу првих резултата, не може утврдити тачан узрок смрти.

Истражни суда Вишег суда у Јагодини Зоран Петровић зато је наложио детаљније вештачење, тако да ће прави узрок смрти бити накнадно утврђен.

Председник Вишег суда у Јагодини Драган Јанићијевић изјавио је Танјугу да писмени налаз обдукције очекује у току сутрашњег дана, током преподнева око 11 сати. Полицијска управа у Јагодини је саопштила да је беживотно тело девојчице затекла данас око 10 сати у породичној кући и да је у току истрага о околностима под којим је наступила смрт детета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи