Читај ми!

Ухапшен бомбаш

Блажимир Трифуновић, који је данас, наоружан бомбом, упао у полицијску станицу на Чукарици, ухапшен после двочасовних преговора с полицијом. У тренутку упада, у станици било троје инспектора. Нико није повређен.

16.55 - Полиција ухапсила наоружаног мушкарца, јавља репортер РТС-а. 

16.41 - Како јавља репортер РТС-а, у овом тренутку у зграду полиције су ушле противтерористичке јединице МУП-а Србије. 

Полиција је ухапсила Блажимира Трифуновића који је данас, нешто после 15 сати наоружан бомбом упао у полицијску станицу на Чукарици. Трифуновић је био незадовољан што полиција за две године није успела да открије ко му је опљачкао имовину.

Трифуновић се, после преговора с полицијом, предао, јавио је репортер РТС-а. Координаторка преговарачког тима Татјана Кљун рекла је да су преговори трајали око два сата.

У просторији у коју је упао Труфуновић налазило се троје инспектора, а у току инцидента није било повређених.

Трифуновић је ушао у полицијску станицу нешто после 14 сати, испалио је један хитац из пиштоља као знак упозорења, а осим пиштоља, имао је и бомбу, рекла је Кљун.

"Он ће бити приведен", додала је координаторка преговарачког тима.

За то време Љешка улица је била затворена за саобраћај, а испред полицијске станице били су бројни припадници полиције, ватрогасна екипа и два возила Хитне помоћи.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи