Читај ми!

Шверцовали злато у ципелама

Цариници спречили два турска држављана да прокријумчаре три килограма злата у полугама сакривена у ципелама. Код њих је нађен и накит. Укупна вредност злата око шест милиона динара.

Српски цариници су на граничном прелазу Градина спречили двојицу турских држављана да у ципелама и џеповима прокријумчаре три килограма злата у полугама и златни накит вредан око шест милиона динара, саопштила је Управа царина.

"Злато је откривено детаљном контролом оба путника који су аутомобилом путовали из Немачке у Турску", наводи се у саопштењу Министарства финансија, Управе царина.

Како се прецизира, две златне полуге тежине 1.922 грама цариници су открили у ципелама путника Д.И, а још две златне полуге тежине 1.260 грама и више од 150 грама златног накита пронадјено је у џеповима капута и панталона његовог сапутника Т.У.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи