Читај ми!

Имигранти на Батровцима

На граничном прелазу Батровци откривено шест имиграната из Авганистана. Крајња дестинација биле Немачка и Холандија.

Нова група од шест илегалних имиграната откривена је у једном камиону на граничном прелазу Батровци.

Припадници Одељења за сузбијање кријумчарења Управе царина открили су групу имиграната из Авганистана, пошто су употребили мобилни скенер постављен на прелазу Батровци из Србије ка Хрватској.

Камион са текстилном робом, турских регистарских таблица, дошао је из Грчке, а међу шест особа које су пронађене је и једно дете.

Камионом је управљао држављанин Турске, а крајње дестинације су биле у Немачкој и Холандији.

Шеф техничке подршке Одељења за сузбијање кријумчарења Вук Гаћиновић рекао је агенцији Бета да ће возача камиона полиција задржати и даље процесуирати.

У последња два месеца, од када Управа царина користи нове, мобилне скенере, у Србији је, укључујући данас откривену групу, пронађено 117 људи, који су покушали да илелгано пређу границу.

Илегални имигранти који су откривени у том периоду су већином из Авганистана и њихов крајњи циљ су углавном земље Западне Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи