Читај ми!

Познат идентитет прегаженог пешака

Утврђен идентитет пешака, који је више пута прегажен у ноћи између петка и суботе у Смедереву. И даље нема података о томе ко је ударио пешака и побегао са лица места.

Истражни судија Основног суда у Смедереву Марко Јоцић изјавио је да је утврђен идентитет пешака који је више пута прегажен у ноћи између петка и суботе у улици Црвене армије у Смедереву.

"Реч је о шездесетогодишњем М.Б. из Смедерева. Њега је препознао син по одећи. Наложио сам и обдукцију настрадалог. Видећемо шта ће истрага показати, а за сада, немамо податке ко је ударио пешака и побегао са места догађаја", рекао је Јоцић.

Судија Јоцић је рекао да је на лицу места утврђено да је тело пешака, који је лежао на путу, прегазило најмање три, четири возила.

"Страшно је да се нико није зауставио, осим једног младића који је, на своју несрећу, имао 0,7 промила алкохола у крви. Кад згазите пса - станете и нелагодно се осећате. Не могу да верујем да неко може да прегази човека и да настави вожњу као да се ништа није догодило", рекао је Јоцић.

Несрећа се догодила у ноћи између петка и суботе, а увиђај је обављан од један до четири сата ујутро и настављен по дану, после седам часова.

Истражни судија Јоцић апеловао је на све који имају икаква сазнања о овој саобраћајној несрећи да се јаве најближој полицијској станици.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи